Ny blogg! :D <3

Tjobre! Nu har jag skaffat en ny blogg som ni gärna kan få kolla in www.shitbrix.bloggplatsen.se NU ÄR DEN HÄR BLOGGEN TYP INGET xD

Wilma! :)


Ridning idag, klippning imorgon! :)

Lalalalalallallalla moa! Hej alla glada! Idag har jag ridit Trazzel igen, och även Wilma har gjort det, han är så himla lat ibland xD Imorgon så ska jag klippa mig så nu jävlar blir de nån ny frisyr! Å nu på Fredag fyller jag år! :D Yeeey me! På midsommarafton, vilken födelsedag! ;) Nu ska jag gå å äta nått, bye

Trazzel å Åska! Njaa....

Tjenaaa! Igår så tog jag ner Trazzelsudden min på ridklubben å red lite. Så jävla dålig luft i ridhuset även fast vi hade dörren uppe, så det gick inte va där inne för älsklingen min fick tokhosta. Vi gick ut på uteplan å jag travade lite med honom, kunde ha ridit i evigheter med det blev inte så länge för det börjada regna å åska :( Så vi fick ge oss, men det kommer fler dagar :) Sen så ska Wilma ( http://tjejernaiange.bloggplatsen.se/ ) komma å rida Trazzel veckorna jag är hos pappa, roligt roligt :) Bra att han får röra på sig, och dessutom att hon får rida lite :) Ehm, nu sitter jag hos pappa vid datan även fast det är fint väder ute :3 Busiga mig^^ Hejdååå så länge :)

Tonight we are young so i set the world on fire....- Fun.

Tjoooh! Idag har varit en riktigt rolig dag! :D Vaknade av att min mobil ringde å då vare Petter som ringde å fråga om jag ville va med han Isac å Souhail så jag va med dom. Jag kan typ inte säga vad vi gjorde, hehe det är en hemlis ;) Så jag va med dom typ hela dagen ända till 4 ungefär för då skulle Isac hem så då drig Souhail hem också, men jag fortsatte va med Petter en stund till tills klockan va typ 6 för då skulle jag hem å äta å Petter skulle hem :) Men iaf så hade vi kul :D Fredde kom å hämtade mig på Konsum åsså åkte vi å hämtade maten på Shish Kebab å åt, sen åkte vi på Ica å köpte godis för de va typ billigt xD Så jag plockade en hel jävla påse, men.... Jag tappade den i golvet så att den gick sänder :S pinsamt så in i helvete!!!!!!!!!!!! Men aja, de ramla inte ut så mycket godis så jag knöla ner allt i en ny påse :P Vi fick till och med betala för den extra godispåsen^^ Hehehe, klumpigt av mig ;) Igår så tog jag Trazzel på en ridtur och mamma gjorde mig sällskap som gick med Henna (hunden) samtidigt :) Ahh, seees! :)

Söta Sanna på skolavslutningen <3


Här är min ögonsten, Trazzel! ♥


Sanna, Willam och fotboll! :D

Tjoo! Denna vecka och förra har jag gjort rätt mycket, jag har fått en häst av världens bästa mamma, varit med William å Sanna och idag har jag spelat fotbollsmatch. Trazzel, heter hästen som jag å mamma har köt, han är så söt så! (bilder kommer) Blev så jävla glad när vi bestämde att vi skulle köpa honom, jag fick betala 2000 som bidrag å han kostade 11000 men det var värt det! :) Jag har varit med William å Sanna å vi har typ inte gjort så mycket ;) Åsså sov Sanna över hos mig igår så att vi va på spegeldammen :D Å idag har jag spelat fotbollsmatch mot Njurunda, vi vann såklart med 3-1 med Sanna som målvakt! :D Men tjejerna i Njurunda var så jävla gnälliga, typ alla började grina å deras tränare, jaa hon va jävligt taskig!!! :@ Nu ska jag ta på mig strumpor å sedan vara med William å Sanna :)

RSS 2.0