Oh! Vilken härlig dag! :D

Tjaaa! Nu har jag nyss kommit hem från att ha varit i stugan. Det var så bra väder idag så jag, pappa å Emelie åkte till stugan och åkte skoter. Jag hade pappas nya skoter å Emelie å pappa körde ockelbo, Emelie vågar nt åka med mig HAHAHA. Ska åka till mamma sedan, ehm ja, det var väll allt. Chao! ;)

Fest hos Moa å Sanna!

Tjaa! nu har sanna åkt hem, hon sov över hos mig :D Vi har haft jätteroligt :) Nu ska jag äta lite nudlar å kolla på tv )

Sanna :D

Tjaaa! Idag så skulle jag va med Sanna :D Så jag, Sanna å Isac gick på konsum å handlade, sen tog vi bussen hem åsså kom jag å Sanna hem, så fikade vi å sen så spelade vi Call of duty, sen gick vi upp å körde hänga gubbe ;) sen åkte Sanna hem :( Ska kanske va med Sanna, Isac å Herman imorn, vi får väll se :) Chao

Haalejluja! :D

Tjaa! Idag har jag varit med Herman :D Vi hade kul igen xD Ska kanske va med han imorn. Det är skola imorn :( SKa gå å duscha nu byee

Party rock is in the house to night... Party rock anthem - LMFAO ft laurett bennet and goon rock.

Tjaaa! Igår så va jag med Herman, vi typ spelade Xbox å kolla på film :) Vi hade iaf roligt ;) Idag är det lördag :D Jag ska köpa godis å typ bah sitta i soffan å slöa tror jag :) Vi får se om jag kanske är med Herman sen, men tror han ska bort... Chaoo!

Tjolahopp! :D

Tjaa! idag har jag varit i skolan (Herman gick hem från skolan så jag fråga nt om jag kunde va med han) å efter de va jag med Isac,souhail å Becka :) Men becka åkte hem sedan :( Då fortsatte jag å va med Isac å Souhail sen kom Sebbe å ville va med oss åsså va vi med han också. Sen åkte Sebbe å Isac hem åsså gick jag å Souhail hem xD Chaoo!

Dålig bloggare... Vet...

Tjaaa! Jag vet att jag är en usel bloggare, jag har liksom inte tid att blogga å glömmer bort det ibland å så. Jag har iaf inte gjort så myckeeee, mitt liv är ganska trist :( Idag har jag varit å fikat på konsum med Becka å Sanna <3 De va kul :) Imorgon ska jag kanskeee va med Herman, ska fråga han när jag får pengar på mobiilen xD Jag har börjat tränat igen typ... Gör typ saker varje dag som tyyyp.... Någon grej på wii där man ska dansa eller typ wii fit där man kan göra övningar som muscel workout å sånt. Armhävningar, Situps gå ut å springa... Ja lite grejer. Jag tränar därför att det är kul och jag har typ inget annat tidsfördriv, jag har jämt så tråkigt. Nu ska jag duscha så... Jag bloggar nog mer imorgon :) CHAOOOO! :D <3

Jävla hals! :(

Tjabba tjena hallå! Det var första skoldagen idag, när jag klev upp imorse så hade jag så jävla ont i halsen å hosta! :( Så nu sitter jag här å käkar halstabletter som inte hjälper ett skit! Jag måste på skolan imorn, för det är liksom då allting händer! :D Ska nog gå å kolla på tv nu. CHAOOO!

RSS 2.0