Hahaha! Blogginlägg på youtube;)

Chacha Bitches! Nu är det som så att jag har sagt förut att jag någon gång skulle göra ett videoinlägg:) Men det blev inte som jag har tänkt... Så jag gjorde ett klipp på youtube å länkar den ist:( Ehmm iaf så hade jag inte tid å göra ett riktigt men det kommer jag lovar:) Här kommer länken http://www.youtube.com/watch?v=UKJHhXfV94w Puss å Kram:)

Saaassssaaa Brassssssaaaaaaa Mandelmaaaassssaaaaa;)

Chacha! Idag har jag varit på skolan typ som vanligt... Har inte så mycket jag kan berätta, Förutom att jag å Sanna spela fotboll idag å jag skulle skjuta upp bollen å jag råka skjuta bollen i magen på Sanna å hon bah : Aj som fan aah... å jag bah förlåt deh va inte meningen då sluta hon säga aj å sa neråh deh e lugnt. Å jag bah fan vad dum jag är...:( Förlåt Sanna Jag älskar dig:) å Kelly:) Puss å Kram CHULULO!

Silly you...

Hello! Nyss ätit nudlar (igen) haha jag älskar nudlar vettu;) Idag va jag på skolan å första gågen jag hadde hemkunskap,Fast vi gjorde typ inte så mycket förutom att prata om grejer å sånt men nästa gång ska vi göra typ frukost eller nått:D Jag har ingen aning vad mer jag ska skriva händer typ aldrig någonting hos mig men, Ehm jag skriver lite granna vad som händer i mitt liv. Btw vi ska skapa en skolblogg tydligen å jag kommer inte å kunna skriva för att jag stavar så konstigt på datorn;P Men ajja jag ska försöka;) Puss å Kram CHAOOOOOOOOO!

Hey Baby!;)

Hejj på er!;) Nyss kommit hem från skolan har kokat nudlar så här sitter jag å myser å äter nudlar;) Första dagen i skolan idag, Ehmm a de va väll som vilken dag som helst;P Men på morgonen så fick vi en godis var i ett litet kuvert? Töntigt?? Åsså fick vi glass innan vi sluta hahaha! Skulle egentligen gått på bio med Ann på bilar 2 (cars 2) men den vart inställd:( Så då sitter man här å äter nudlar ist;) Puss å Kram<3 CHAOOOOOOOO!

Damn school!!

Fan! imorn börjar skolan bläääh! Har typ väntat i evigheter på att Mamma ska vakna så vi kan åka till Pappa men hon jobbade natten så hon sover fortfarande... Va med Agnes pååå ehmm, Onsdagen kanske deh va:) Hade roliigt som vanligt:D Å nu sitter man här å lyssnar på musik å myser i one piece;) Jao deh va väll kanske allt ja hade å säga;P see ya! Puss å Kram;)

Between the lines!

Chacha bloggen! Sorry att jag jag inte har bloggat på länge... Ehhm jag har inte gjort så mycket va me Ann typ hela veckan (a) Ehhmm... Nästa vecka börjar skolan å jag längtar verkligen INTE! Men jag får träffa kompisarna igen typ, Köpt lite kläder inför Skolstarten å a sånt där. a deh va typ allt, Puss å Kram CHAOOOOO!

RSS 2.0