Bergsåker häst-klinik...

Hejsan svejsan! Idag var jag ledig från skolan för att jag, mamma och Jennifer åkte till kliniken i bergsåker med Elgur (min häst). Han har inte mått direkt toppen, han har ätit dåligt, haft ont i magen å sånt. Han fick bedövning och sen körde dom ner en slang med en kamera på, genom hans näsa ner till magen. Det visade sig att han hade magsår, dom var inte så stora men han hade magsår. Så han ska få äta medicin i en vecka eller två nu. I förrgår var jag med Joel å Herman, vi gick typ på konsum sen hem till Herman å sen hade vi snöbollskrig ute. Igår var jag bara med Herman, vi gjorde inte så mycket. Slog in en julklapp typ ;) Imorgon ska jag åka till pappa :D CHAOOOOOOOOO!

Today i don't feel like doing anything... Bruno Mars- The Lazy song

Idag ska vi flytta hästen, han ska få stå i ett stall eftersom att han inte mått så bra den senaste tiden. Så det är vad jag kommer att göra typ hela dagen. Va i skolan idag, gicke med Herman påvägen hem å snacka lite... Nu måste jag gå å hämta Thea från dagis! CHAOOO!

Tjaaa!

Tjabba! Sorry, jag har inte bloggat på länge men jag försöker verkligen få till att skriva lite då å då. Men jag har haft ganska mycke att göra nu, datorn har också varit trasig men den är lagad nu :D Har typ inte hänt något så himla specielt. Sanna har sovit hos mig många gånger :D Vi har spelat pingis åsånt, jag har varit med Sanna, Isac, Souhail å Sebbe lite grann också... kanske gör ett inlägg senare nu ska jag spela wii ;) Puss å Kram

RSS 2.0